Lägesrapport TAIF

26 mars 2020 16:00


Coronavirusets framfart gör sig nu påmint överallt i samhället. Det är svårt att förstå och överblicka konsekvenserna men vi kan fastslå att vi alla på ett eller annat sätt drabbas och värst är det självklart för alla som drabbas hälsomässigt.

Även vår verksamhet i Tingsryds AIF påverkas självklart även om det är svårt att i dessa tider prata om idrott fast vi vet att föreningsverksamhet och idrott är viktiga funktioner i samhället.

Vi har nyligen avslutat en bra sportslig säsong där både våra J-lag och A-lag säkrat sina platser i landets högre serier.

Vi vet exempelvis inte i skrivande stund om vi kan genomföra vår årliga fest ”Powerplay” i maj. Vi vet ej heller hur länge denna kris kommer att vara, men kanske även Tingsryds Marknad kan vara hotad i år. Båda dessa evenemang är viktiga intäktskällor för oss.

Vid denna tidpunkt på året ska nya lagbygget planeras och sättas ihop, detta är dock beroende av de intäkter som vi lyckas dra in och som i vårt fall är starkt beroende av sponsorers stöd och publikunderlaget.

Vi har under rådande omständigheter stor förståelse för våra sponsorers dilemma och har respekt för att de i första hand fokuserar på att säkra sin kärnverksamhet.

Internt jobbar vi för högtryck med att hitta vägar för att säkerställa vår ekonomi och för att aktivt kunna följa spelarmarknaden så att vi när säsongen drar igång igen ska kunna ställa ett konkurrenskraftigt lag på isen och fortsätta att utmana Hockeysverige!

MEN, med en osäker prognos om intäkter gör att vi måste ändra våra prioriteringar och vänder oss till vår härliga publik och våra fans om att teckna Säsongskort redan NU!

Vi vädjar helt enkelt till er alla som bryr sig om vårt kära TAIF om att säkra upp ert abonnemang och samtidigt värva in kompisen, grannen eller andra som ni känner till att också teckna inte enbart sittplats utan även Ståplatskort.

Vi behöver se en stigande intäktskurva de närmaste veckorna för att kunna komma vidare i lagbygget och vårt gemensamma mål blir att teckna 1.800 säsongskort till säsongen 2020-21! Det är ett tufft mål, men vi måste ta höjd för osäkerheten på sponsringsmarknaden och TILLSAMMANS kan vi, eller hur?!

Hur kan vi nå detta mål?

Via våra olika enkäter har det framkommit förslag som vi nu omgående också tar till oss av.Vi kommer att erbjuda två alternativ på Säsongskort samt NY betalningslösning

Säsongskort Fast

Vanligt säsongskort, dvs kortet gäller för en person och på sittplats har man en fast plats som gäller för grundserien.

NYHET! Säsongskort Flex

Både sittplats och ståplats laddas med grundserieomgångarna men här kan man välja matcher och antal platser ur en pott. Ex. man väljer att gå varannan match och går två personer.

Skillnaden mellan säsongsabonnemang och lösbiljett är ett lägre pris per match samt ett förtida stöd till vår verksamhet.

Betalning

I vårt biljettsystem kommer vi nu kunna erbjuda betalning via Klarna. På så sätt kan man individuellt avgöra om man vill betala hela beloppet eller delbetala, men TAIF erhåller hela beloppet omgående oavsett betalningslösning.

Som riktat tack till er som tecknar upp er senast 30 april så erhåller man en NY designad halsduk som tas fram i samarbete med vår leverantör enbart till er i begränsad upplaga.

Klicka HÄR för att teckna ditt säsongskort redan nu!

Tack på förhand för Ditt stöd!

Ta hand om varandra

Vännerna på Torggatan 32