Säkra din plats - Köp säsongskort!

29 juli 2021 17:00

För dig som köpte säsongskort ifjol och vill förlänga din specifika plats ges det möjlighet t.o.m nu på lördag den 31/7, sedan släpps platsen upp för nyförsäljning. Genom att Du säkrar ditt Säsongskort har Du förtur till matcherna i vinter.


Säsongskortsförsäljningen är i full gång för säsongen 21/22 och vi hoppas att ni alla vill vara med på resan! Lagbygget börjar att ta form på riktigt och vilken säsong vi kan se fram emot! Vi kommer bland annat att erbjuda spännande Smålandsderbyn mot både HV71 och Troja som nu gör oss sällskap i Hockeyallsvenskan. Det bästa sättet att säkra din plats i arenan är att köpa säsongskort!

Teckna ditt säsongskort genom att klicka HÄR!

ERBJUDANDE TILL ER SOM KÖPTE SÄSONGSKORT IFJOL - säkra din plats t.o.m 31/7!

Till dig som köpte säsongskort ifjol och stöttade vår verksamhet vill vi rikta ett extra stort TACK till. Vi är medvetna om att du inte fullt ut kunde nyttja din plats pga publikrestriktionerna, men vi har inte glömt Dig. Vi vill ytterst ge dig något exklusivt i utbyte. Vi har tagit fram ett specialerbjudande enbart riktade till er som köpte säsongskort ifjol och som förlänger sitt abonnemang för kommande säsong 2021/22.

Vid förlängning i år kommer du att exklusivt erhålla en Guldbiljett som kommer att inkludera följande;

  • Förtur samt fri sittplats till alla våra träningsmatcher hemma mot Mörrum, Kristianstad & HV71
  • Exklusiv inbjudan till en middag inkl. dessert enbart för Guldbiljettsinnehavare inför träningsmatch med klubb- och spelarinformation med Niclas och Magnus
  • Autografskrivning med spelartruppen efter matchen
  • 15 % rabatt samma kväll i souvenirshopen Vi kommer ha strikt kontroll att det enbart är just ni som köpte säsongskort i fjol och som förlänger i år som kommer åtnjuta detta erbjudande.

Till dig som privatpersoner som köpte säsongskort ifjol har vi skickat ut ett mail om hur just Du gör för att förlänga din specifika plats. Har du inte fått detta mail - Vänligen kontakta [email protected]

Har du redan mailat oss om att du vill förlänga din specifika plats kommer vi att skicka ut en betalningslänk till dig via sms.

OBS! Du har möjlighet att förnya din plats t.o.m. den 31/7, sedan släpps platsen upp för nyförsäljning

Till dig som företagskund kommer vi att kontakta angående förlängning av årskorten.

>> Säkra din plats nu!

Stort tack till alla er som förlängt eller köpt kort hittills!