Ett kort snack med Larry Pilut
Publicerad: 2018-11-02

Ett kort snack med Larry Pilut inför kvällens drabbning mot Västerås.

Ta oss igenom KHK-matchen

Vi är inte med från början. En felaktig utvisning ställer till det i början och vi kommer i otakt och ligger tidigt under med 2-0. Det blir ett oerhört jobbigt utgångsläge. Vi rycker upp oss efter 10 minuter och skapar en del chanser men utan resultat.

Vi fick ett tidigt mål i emot oss i andra. Vi sorterar inte spelet, de får parkera i vår zon. Vi spelar inte som vi ska. Vi gör helt enkelt en riktigt dålig period.

Vi gör en bra tredje period. Men vi har svårt med målskyttet.

Vad behövs för att stå för en bättre prestation ikväll?

Det gäller att hitta ett spel som passar. Måste bli bra i egen zon, det börjar där för att kunna etablera ett bra anfallsspel.

Vi hade två bra hemmamatcher ryggen och allt som fungerade där, fungerade inte mot KHK. Vi ska hitta tillbaka till att spela som ett lag, spela med en tydlig och disciplinerad defensiv. Bättre komponerat anfallsspel såsom det sett ut i våra två senaste hemmamatcher. Jag förväntar mig fullt fokus. Och KHK-matchen får bara bli en parantes i vår utvecklingskurva.