Årsmöte och bolagsstämma flyttas fram

4 juni 2020 14:00


Kära medlemmar och aktieägare.

2020 är ett år som vi alla kommer bära med oss i minnet i resten av våra liv. Saker som vi tar för givet förvinner eller skjuts på. Som ni vet har vi alltid vår bolagsstämma för Tingsryds Hockey AB och årsmöte för Tingsryds AIF i slutet av juni varje år. De står också så i föreningens stadgar att det då skall hållas.

Styrelsen har jobbat för att få till en lösning som gör detta möjligt, men inte funnit någon lösning godtagbar där vi följer de rekommendationer och restriktioner som Folkhälsomyndigheten givit oss.

Därför har styrelsen fattat beslut om att vi kommer att skjuta på både årsmöte och bolagsstämma enligt rekommendation från Riksidrottsförbundet. Då extraordinära händelser som detta, då övertrumfar lagar och rekommendationer från Folkhälsomyndigheten föreningens stadgar.

Därför har vi beslutat att istället försöka hålla ett fysiskt möte för bolagsstämma och årsmöte i andra halvan av augusti, om rekommendationerna lättat i den grad att vi anser det möjligt att genomföra.

Det innebär att sittande styrelse fortsätter att förvalta bolag och förening fram tills dess att ett nytt årsmöte och bolagsstämma kunnat hållas.

Vi återkommer under sommaren med närmare information och kallelse.

Med vänliga hälsningar,

Johan Blomster

Ordförande Tingsryds AIF & Tingsryd Hockey AB