Inför andra mötet i åttondelsfinalen

18 mars 2021 16:45

Slutspelet är i full gång och det är dags för den andra matchen mot AIK i bäst av 3. Under fredagskvällen ställs vi mot Stockholmslaget på Hovet och nedsläpp sker kl 19:00.


Igår gästades vi av AIK som gick segrande ur den första åttondelsfinalen med 2-4. Returen spelar vi på Hovet redan under fredagskvällen och såhär går tankarna hos Magnus Bogren.

-I fem mot fem spelade vi bra igår och vi gjorde mycket av det som vi hade bestämt innan. Givetvis kommer vi att trycka på en del saker inför morgondagen som kommer att bli viktiga. Men vi måste fortsätta tro på det vi håller på med och sedan behöver vi såklart bli lite mer desperata och rejäla mot kassen. Något som kommer att bli viktigt och som måste upp är special teams, säger Magnus Bogren.

Andra mötet i Åttondelsfinalen spelas på bortais imorgon och lagets inställning är att göra allt man kan för att få en ny match hemma på lördag.

-Vi måste vinna om vi ska fortsätta spela. Det är bara en härlig utmaning att slå lite från underläge och vi har allt att vinna. Jag tycker som sagt att det var en bra match igår med många härliga kamper och vi ska fortsätta med det imorgon. Vi måste bli lite jobbigare att möta, framför allt i offensiven. Vi ska göra allt i vår makt för att det ska bli en ny match i Nelson Garden Arena på lördag, säger Magnus Bogren.

Bussen rullade iväg mot Stockholm redan efter lunch idag för att ikväll checka in på hotellet och ladda inför mötet imorgon.

Läget i truppen?

Alla är hela och friska. Under morgondagen får vi se hur laget formeras, avslutar Magnus Bogren.

Kvalkronan 2021

Kvalkronan är i full gång och målsättningen är att vi totalt under kvalet säljer 3 600 fiktiva biljetter. Har du ännu inte satsat ditt belopp och köpt dina biljetter?! Då är du varmt välkommen att göra det via länken nedan. Nu fyller vi hallen till sista plats och håller tummarna för en avgörande match i Nelson Garden Arena på lördag!

Klicka här för att komma vidare till formuläret och biljettlänken.