Felix Olsson förlänger med TAIF

22 augusti 2020 09:00

Idag kan vi presentera nästa pusselbit i lagbygget. Centern Felix Olsson väljer att förlänga sitt kontrakt med Tingsryds AIF ännu en säsong.


-Jag är glad över att Felix valt att stanna hos oss en säsong till. Han visade många gånger vilken klok spelare han är. Jag ser stor potential i hans spel och tror att han ska kunna göra det ännu lite bättre nu när han har en säsong i ryggen i Hockeyallsvenskan. Felix kommer att vara en ledande spelare hos oss offensivt och i vårt powerplay, säger tränare och sportchef Magnus Bogren.

#33 Felix Olsson

Roligt att du har valt att förlänga med TAIF ett år till! Känslan?

-Det känns ju otroligt roligt måste jag säga först och främst. Jag ser fram emot säsongen och det ska bli riktigt kul att få dra på sig Tingsrydtröjan igen. Jag tycker vi hade något bra på gång ifjol och nu vill man göra en ännu bättre resa.

Hur skulle du summera din egen del första året i Hockeyallsvenskan?

Man har ju funderat mycket fram och tillbaka på säsongen. Jag tycker ändå jag gjorde en bra säsong fram till jul, men sen var det något som hände där efter tycker jag själv så efter jul är jag inte nöjd. Men ibland är det så och det är ju såklart en omväxling när man kommit från div 1 och upp ett steg. I det stora hela är jag faktiskt nöjd med min första säsong i Allsvenskan och i Tingsryd. Sedan vill jag såklart visa mycket mer och hålla i samma form som jag hade innan jul. Det är mitt mål.

Känslan annars av att vara så långt hemifrån?

Ja, det är ju extremt långt men jag måste ju ändå tacka alla runt omkring i Tingsryd. De fanns alltid där och stöttade mig både laget och alla runt omkring så jag har trivts hur bra som helst.

Om du får beskriva dig själv som person?

Jag skulle beskriva mig själv som en social och glad norrlänning. Jag gillar att umgås och försöker tänka på alla runt omkring så att alla mår bra.

När går flyttlasset till Tingsryd?

Det blir att bila ner i slutet på augusti. Den här gången får jag med mig tjejen så då lär jag trivas ännu bättre.

Läs mer om Olssons karriär här!

Vi säger varmt välkommen tillbaka till Tingsryd, Felix Olsson!