Elias Stenman Lånas in från Nyköping
Publicerad: 2023-01-31
Truppnyheter inför veckans bortaturné mot Björklöven och Östersund, vi hälsar också Elias Stenman varmt välkommen till Tingsryds AIF.

Fredrik Glader hur står det till med skador och sjukdommar? Vi Plockade upp Elias Stenman i Nyköping igår på vägen upp som kommer vara med oss denna veckan. Detta gör vi för vi återigen drabbats av skador. Elias är en kille som jag tidigare sett i Modo, under min tid där. En stabil, pålitlig center som kommer att spela I vår fjärde kjedja, han får sällan några rubriker men är en spelare som gör sina lagkamrater bättre och som jobbar hårt i det tysta.

Övrig info: Jacob Heljemo: Kommer vara borta minst 14 dagar, utan att han har fått någon diagnos än. Joseph Berger: Han är definitivt inte med denna veckan, vår förhoppning är att få igån honom till nästa vecka. Levinsson: Är minst borta en vecka till, då han ska börja på att gå stegen i hjärntrappan nu. Lundegård missar onsdagens match mot bJörklöven pga Sjukdomm. En rolig nyhet är att Elias Gunnarsson har fått klarteckan att spela igen och sitter just nu på tåget upp till Umeå.

Tingsryds AIF
Diamant Partners