VI SÖKER EKONOMIANSVARIG

16 februari 2022 16:30

TAIF Tingsryds Hockey AB, är den bolagiserade delen av Tingsryds AIF. TAIF är nästa år en stolt 100-åring som bedriver ishockeyverksamhet, både i bredd och elitform. Vårt representationslag huserar i Hockeyallsvenskan och tillsammansmed Wasaskolan har vi både nationellt och lokalt hockeygymnasium. Med en tydlig vision och verksamhetsplan så ser vi till att ta nya steg framåt och söker nu till vårt kontor i Tingsryd en Ekonomiansvarig.


Vi är inne i en dynamisk förändringsprocess och stärker nu upp organisationen. Att arbeta vid sidan om den direkt sportsliga delen handlar om att skapa förutsättningar och ge service till hela verksamheten. I samband med en kommande pensionsavgång så söker vi nu en ny ekonomiansvarig i Tingsryds AIF.

Som ekonomiansvarig sköter du den löpande bokföringen och administrationen för föreningen och dess dotterbolag TAIF Tingsryds Hockey AB. Arbetet innebär att hantera kund- och leverantörsreskontra, löpande bokföring, månadsrapporter till VD/styrelse, löneadministration, momsredovisning, fakturering. Vidare så kommer du också vara delaktig i utvecklandet av budgetprocessen.

Vi erbjuder en heltidsanställning. Vi söker en positiv person med erfarenhet från ekonomiarbete. Det är viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift samt att du är duktig på att självständigt strukturera ditt arbete och driva processer. Du har ett gott ekonomiskt kunnande och erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Vidare har du lätt för att skapa kontakter, underhålla relationer och förstår vikten av samverkan. Då vår verksamhet är säsongsbetonad så varierar arbetstiden över året.
Vi gillar kreativitet och att våga utmana invanda mönster, men det ställer samtidigt krav på att vara organiserad och samtidigt få saker och ting gjorda. Vi är en mindre organisation där alla hjälps åt och där du verkligen kommer att få möjlighet att vara med och påverka. Tjänsten är en heltidsanställning där provanställning kommer tillämpas.

Vänligen skicka ditt CV med tillhörande personliga brev via e-post till [email protected], snarast då vi arbetar med löpande urval. Frågor kring tjänsten kan ställas till vår VD Håkan Håkansson som du når på tfn 0738002720. Du finner mer info om oss på www.taif.nu

Välkommen med din ansökan