Biljettinformation för de tre kommande hemmamatcherna
Publicerad: 2022-01-19
Likt tidigare matcher kommer du som Säsongskortsinnehavare att ha förtur till att boka din plats via epost. Vi har även släppt upp ett gäng lösbiljetter där du enkelt kan gå in och boka biljett via biljettsidan. Följ instruktionerna nedan om hur du bokar din plats som säsongskortsinnehavare eller om du önskar lösbiljetter till de tre kommande hemmamatcherna.

De nya restriktionerna träder i kraft idag onsdag 19/1 vilket innebär att vi får ha max 500 personer i publiken och för besökare krävs Vaccinationsbevis. Restriktionerna innebär fortsatt att man sitter i sällskap om åtta personer med minst en meter till nästa sällskap. Det är viktigt att du under matchen sitter på den plats du blivit tilldelad.

Detta gäller för dig med Säsongskort:

Vi fortsätter med samma upplägg som tidigare där du som säsongskortsinnehavare anmäler dig om du ska gå på matcherna. Det går bra att anmäla sig till alla matcher direkt, skulle man få förhinder så meddelar man det så fort som möjligt.

  • Söndag 23 Januari Tingsryd - Vita Hästen (Anmäl dig senast fredag 21 januari kl 16:00)
  • Tisdag 25 Januari Tingsryd - Västerås (Anmäl dig senast fredag 21 januari kl 16:00)
  • Fredag 28 Januari Tingsryd - Kristianstad (Anmäl dig senast onsdag 26 januari kl 18:00)

Såhär anmäler du dig:

Genom epost till [email protected] , där du uppger:

  • Namn på samtliga
  • Plats ni har på era säsongskort
  • Ifall ni vill ha era biljetter enskilt eller i grupp och då på epost eller sms
  • Tänk på att även barn ej fyllda 18 år behöver biljett. Då det endast är sittplats för tillfället vid match och det är begränsat antal sittplatser.

Du kommer sedan få biljett på sms eller epost beroende på vad du önskat.

Detta gäller för dig som vill köpa lösbiljetter:

Restriktionerna tillåter dig att boka max åtta i varje sällskap med minst en meter till nästa sällskap. Bokningssystemet tar hänsyn till detta och spärrar automatiskt två tomma stolar. Dvs du behöver inte tänka på detta och ha med tomma stolar till din bokning. Däremot är det viktigt att du under matchen sitter på den plats du bokat.

Klicka här för att komma till biljettlänk för köp av lösbiljetter - det är först till kvarn som gäller!

Vi hoppas att ni har möjlighet att vara på plats och att vi just nu kan fylla dessa 500 platser vid varje matchtillfälle - ert stöd är guld värt!

Tingsryds AIF
Diamant Partners