Ludvig Elvenes blir kvar i TAIF!

21 augusti 2020 12:00

Tingsryds AIF förlänger kontraktet med forwarden och förra årets poängkung Ludvig Elvenes. Kontraktet gäller för kommande säsong.


-Ludde var lagets poängkung förra året, han växte i sitt spel ju längre säsongen gick och var en av våra ledande spelare. Vi är även övertygade om att det finns mer att plocka ut av Ludde, så det är med glädje vi kunnat förlänga med honom ytterligare en säsong, säger tränare och sportchef Magnus Bogren.

#52 Ludvig Elvenes

Ett år till med TAIF, hur känns detta?

-Det känns självklart jättebra. Jag har trivts så bra i Tingsryd och jag ser väldigt mycket fram emot att förlänga och spela ett år till.

Magnus nämner att du var lagets poängkung förra säsongen, något du tar med dig inför kommande säsong?

-Absolut, det är så jag vill framstå som spelare. Jag vill vara en producerande spelare och hjälpa laget, framför allt offensivt men även över hela banan. Det är väl det jag är mest känd för att jag ska leverera offensivt vilket jag gör mer än gärna.

Förväntningar på kommande säsong?

-Jag har väldigt stora förväntningar och det ska bli grymt kul att dra igång här snart. Själv vill jag fortsätta på det jag började på i fjol och kanske få mer kontinuitet och leverera över hela säsongen. Jag vill hålla i det hela säsongen och visa att jag ska vara en ledande spelare i laget.

Hur har det gått med sommarfysen?

Jag har kört hemma i Ängelholm med min lillebror och några polare. Vi är ett bra gäng som sporrar varandra bra så det är en bra morot.

Vad har du annars gjort i sommar?

Tränat, spelat golf och otroligt mycket padel. Jag tycker golf är kul men padel spelar jag galet många gånger i veckan.

Har du någon dold talang du skulle vilja dela med dig av?

-Jag är ganska bra på flaggor, det är faktiskt en av mina styrkor.

Då ska vi sätta dig på prov under säsongen..

-Haha, gör det!

Läs mer om Elvenes karriär här!

Vi säger varmt välkommen tillbaka till Tingsryd, Ludvig Elvenes!