Inför: SSK-TAIF

17 oktober 2020 09:30

Det duggar tätt mellan matcherna och imorgon är det dags igen. Efter en härlig seger mot Mora igår tar vi med oss vår kämpaglöd inför morgondagens match mot Södertälje med nedsläpp 15:00.


Tingsryd vann mot Mora IK under fredagskvällen med slutresultatet 1-4. Nu är det dags att ladda om batterierna inför nästa möte. Söndagens motstånd Södertälje har förlorat fem av de sex senaste matcherna där två av dem har gått till straffar. Laget har hittills fått ihop 8 poäng på 7 matcher.

Tingsryds Rasmus Bengtsson leder just nu poängligan med 11 poäng och strax under honom hittar vi Södertäljes Nick Olesen som såhär långt har samlat på sig 8 poäng. Det är ett revanschsuget Södertälje man ställs mot och en spelare som Olesen kan man behöva hålla ett extra öga på.

Magnus Bogrens tankar om gårdagen och inför SSK:

En skön seger mot Mora igårkväll, vad tycker du om grabbarnas insats?

-Jag tycker vi gör en stabil match, killarna spelar väldigt uppoffrande och jobbar hårt. Glad att specialteams fungerar så bra nu.

Det är många som tycker att årets upplaga av TAIF är väldigt rolig att beskåda, visst är det en härlig fart på isen?

-Det är såklart väldigt kul att höra. Vi vill spela en fartfylld, kreativ hockey men där jobbet också måste göras ordentligt varje dag.

Vad är du extra nöjd med från gårdagens spel?

-Arbetsinsatsen från alla! Grymt att se.

Vår roadtrip fortsätter och nästa stopp är Södertälje, hur laddar vi upp inför detta?

-Vi tränar i Mora nu på förmiddagen, sedan tar vi oss ner till Södertälje och bor där.

Södertälje har spelat 7 matcher och endast vunnit 2 av dem. Vad blir viktigt mot ett revanschsuget SSK?

-Det är alltid tufft att komma till Södertälje så det är viktigt att vi gör jobbet hela vägen, att vi är noggranna i allt vi gör och fortsätter spela som vi bestämt.

Vi säger stort lycka till inför morgondagens match mot Södertälje!