POWERPLAY info

9 mars 2019 14:41


Tingsryds AIF presenterar Powerplay!

HOFFMAESTRO - ett av Sveriges absolut bästa liveband. Det handlar om 14 högenergiska krutpaket på scenen som bara sprutat ut hits där "Highway man" är den största med över 50 miljoner lyssningar på Spotify. Ni får bara in missa när de höjer taket i Nelson Garden Arena i en och en halv timme!

Robin Bengtsson - Robin har som så många andra har påbörjat sin tid i rampljuset via idol. Men det var 2017 han blev folkkär och satte många hjärtan i brand då han vann Melodifestivalen med låten "I Can´t Go On". Låter placerade sig sedan på en imponerande 5:e plats i Eurovison. Nu i vår är han åter aktuell då han ska dansa med Sigrid Bernson i det populära underhållningsprogrammet Lets Dance. Robin kommer att köra egna hits samt covers i cirka 45 minuter.

DJ Timo Diablo - En rutinerad räv i underhållningsbranschen då han genomfört över 5000 gig som DJ och hunnit bocka av hela 630 olika festivaler, klubbar och events. Han omnämns som en av de största DJ:s som vi har i landet och lyfts bland annat upp i Svenska Discoboken som lyfter upp 27 olika DJ:s som brutit historisk mark i Sverige. Han har många strängar på sin lyra och kör många olika stilar på golvet. Han är dessutom god vän med Joddla med Siv och vi kan säkert förvänta oss några goa remixer från deras låtar. Timo Diablo kommer att vara med och köra både förfestakten, mellanakten och den sista nattklubbsakten.

Daniel Wallin och Oscar Holst - Daniel Wallin är marknadsansvarig i Tingsryds AIF och han är med lite överallt han trivs att stå i centrum och är en av de personer som ligger bakom detta event. Underhållningsvärdet får betraktarna avgöra. Daniel kommer tillsammans med mångkonstnären och även A-lagskuggen Oscar Holst att bjuda på en rejält förfest tillsammans med publik och DJ under första delen av showen. Vad detta kommer att innefatta får ni uppleva själva.

HÅLLTIDER 19:00 - Portarna slås upp 19:30 - Förfestakt med Wallin/Holst och DJ Timo Diablo 20:00 - Robin Bengtsson 21:00 - DJ Timo Diablo 22:00 - HOFFMAESTRO 23:40 - Nattklubb med DJ Timo Diablo 01:00 - Barerna stängs

MAT Kioskerna kommer att erbjuda en stor uppsättning av alternativ. Både snacks, mat (burgare, korv, kebab vegetariskt, pommes osv) samt både alkohol- och alkoholfria drycker.

Vi kommer även ha 4 barer igång nere runt och på rinken så ni lätt och snabbt kan fylla på vätskehalten.

SITTPLATSER Vi kommer att ha ca 250 bord och stolar på rinken bredvid scenen. Här gäller ingen bordsplacering utan där sätter man sig när man är sugen på att äta, dricka eller vila. Området framför scenen kommer att vara en ren konsertyta där man kan dansa och njuta av uppträden. Vi kommer även att placera ut ett stort antal ståbord där man ser scenen tydligt.

BILJETTER Biljett till "Rinkside" kostar 399 kronor och där är det 18-årsgräns som gäller. Ni kommer då att få ett armband när ni kommer in och kan röra er fritt.

Vi kommer också att erbjuda "Läktarbiljett" för 249 kronor. Dessa biljetter kan man köpa oavsett ålder. Det är såklart väldigt trevligt att bevittna showen från läktaren men då tillhandahåller vi ingen alkohol. Ni har tillgång till kiosk på läktaren.

BUSSAR Vi erbjuder bussar Tur och Retur för 150 kronor. (OBS bussarna kan ställas in om det blir låg efterfrågan, då återbetalas de som köpt bussbiljett)

Avgångar Växjö-Ingelstad-Väckelsång Emmaboda-Rävemåla-Linneryd Ronneby-Kallinge-Backaryd-Hallabro-Konga Karlshamn-Asarum-Gäddeviksås

För tider se biljetter som ni hittar där ni köper biljett till eventet.

Sjukpersonal och vakter kommer att finnas på plats.

Eventet genomförs i samarbete med Tingsryds Kommun och Tingsryds Resort.

Varmt välkomna! Nu gör vi detta till en rejäl folkfest!

Biljetter: https://taif.ebiljett.nu