Förlust mot BIK Karlskoga
Publicerad: 2021-09-29
Tyvärr blev det inte den hemmapremiär vi önskat när gästande BIK Karlskoga gick segrande ur matchen. Slutresultatet skrivs till 1-4. Vi laddar om inför nästa match som spelas borta mot Almtuna nu på fredag!

Idag ser vi riktigt pigga ut från start och det märks att killarna har längtat efter att få spela framför Nelson Garden Arenas publik. Vi lyckas få fast Karlskoga i deras zon utan att komma till några jättelägen. Istället är det Karlskoga som gör 0-1 i PP. Vi håller humöret uppe och gör kanske säsongens hittills bästa period.

Period siffror 0-1

Andra perioden svänger lite mer och båda lagen har flera farliga lägen. Och tillslut är det Karlskoga som lyckas göra 0-2. Drygt en minut senare refuserar vi till 1-2 genom Sebastian Åkesson.

Period siffror1-1

Känslan är att vi är riktigt på gång inför tredje perioden. Vi startar den bra och är ett par gånger nära att sätta 2-2 pucken. Men det skulle visa sig att Karlskogas PP var det som skulle fälla avgörandet denna kväll. De lyckas göra både 1-3 och 1-4 i den spelformen.

I spelet 5 mot 5 gör vi säsongens hittills bästa match och det tar vi med oss mot Almtuna på Fredag.

Slutresultat 1-4

Målskyttar Tingsryd: Sebastian Åkesson

Målskyttar Karlskoga: William Pethrus, David Lilja, Henrik Björklund, Gustaf Franzén

Nästa hemmamatch spelas om en vecka igen, onsdagen den 6 oktober mot Modo Hockey. Men först ska vi ta oss an bortamatchen mot Almtuna som spelas redan nu på fredag den 1 oktober.

Fantastiskt härligt att se publiken tillbaka i Nelson Garden Arena ikväll - Tack för att ni besökte oss och varmt välkomna tillbaka nästa vecka! Köp din biljett till Modo-matchen via länken här

Tingsryds AIF