Ytterligare en egen produkt skriver kontrakt med TAIF

14 april 2020 10:30

Tingsryds AIF har gjort klart med egna produkten Oliver Nilsson för säsongen 20/21.


-Väldigt glad att vi har gjort klart med ännu en egen spelare. Oliver var med en del förra säsongen och visade att han är värd ett a-lagskontrakt. Oliver är en underbar karaktär, en hårt arbetande laglojal forward med stor utvecklingspotential, säger tränare och sportchef Magnus Bogren.

Oliver Nilsson

Hur känns det att få spela med moderklubben säsongen 20/21?

-Det känns jättebra att skriva på för moderklubben som man har tittat på sedan man var liten. Det här är något man inte tackar nej till.

Hur var det att spela med a-laget för första gången?

-Det var såklart pirrigt samtidigt som man ville gå in och ta för sig så mycket som möjligt. Det var väldigt kul att få ta på sig TAIF-tröjan med dem stora grabbarna.

Vad vill du bidra med på forwardssidan?

-Jag vill utmana spelet med min fart och komma till avslut med hårt jobb.

Vad ser du för utvecklingsmöjligheter?

-Få upp fysiken här i sommar så jag kan bli bättre runt sarghörnen och täcka puck. Samtidigt vill jag såklart bli bättre som hockeyspelare i allt.

Vem är Oliver utanför isen?

-Jag är en glad och positiv kille som bjuder mycket på mig själv. Jag älskar att skratta och tror och hoppas att jag är en omtyckt kille.

Hur ser närmsta tiden ut för dig?

-Jag har varit igång här nu någon vecka med både gym och Padel. Snart drar det igång på riktigt och då får jag fysprogram att jobba efter så att jag kan förbereda mig på bästa sätt inför kommande säsong.

-Annars kommer jag att både träna och jobba i sommar. Sedan vet man ju inte i dagsläget hur det kommer att se ut framöver med tanke på den rådande situationen men förhoppningsvis vara med kompisar, ta det lugnt och njuta av ledigheten innan säsongen drar igång.

Läs mer om Nilssons karriär här!