LUDVIG LEVINSSON BLIR NÄSTA NYFÖRVÄRV!

6 maj 2022 12:00

Ludvig Levinsson är klar för nästa säsong, Ludvig kommer senast från spel i hockeyettan med Halmstad Hammers, Där han gjorde hela 54 poäng på 51 matcher.


Varmt Välkommen till Tingsryds AIF Ludvig!

-Tack så mycket

Hur känns det att ha skrivit ett Hockeyallsvenskt kontrakt?

-jo men det är jättekul, det blir en utmaning helt klart. Men givetvis ser jag fram emot det och jag hoppas att det kan göra så jag tar ytterligare kliv i min utveckling, och Tingsryd ska vara ett bra ställe att just utvecklas på

Varför blev det Taif?

-Det känns som det är hockey som gäller i Tingsryd, både i byn och i laget. Sen som sagt verkar det vara en bra förening att utvecklas i om man vill ta ytterligare kliv upp mot SHL. Det var ett ganska enkelt beslut till slut.

Om du skulle beskriva dig själv som spelare hur skulle det låta?

-Jag är en fartfylld spelare som gillar att utmana och bidra framåt. Jag tycker att jag är spelskicklig och har bra spelförståelse.

Två säsonger i ettan med Hanhals och nu senast Halmstad, vad tar du med dig och hur har de säsongerna utvecklat dig?

-Jag känner själv att jag har tagit stora kliv, det har varigt två nyttiga år för mig. Det har också varigt skönt att få börja senior karriären med två produktiva säsonger och det är min förhoppning att det ska fortsätta på den inslagna vägen även nästa år. Så jag ser ljust på framtiden och har en bra känsla i kroppen till nästa säsong.

Tack Ludvig!