Roman Semjonovs klar för TAIF!

28 mars 2020 10:00

Tingsryds AIF har gjort klart med forwarden Roman Semjonovs för säsongen 20/21.


-Glad att vi kan presentera Roman Semjonovs till Tingsryd. Han är offensivt skicklig och en smart spelare som i ett antal år levererat bra med poäng. Han har den här säsongen tagit stora kliv som spelare, inte bara offensivt utan även i det hårda jobbet.

Roman kommer passa bra in i vårt sätt att spela och jag är säker på att han kommer få en bra utveckling hos oss för att kunna ta nästa steg, säger tränare och sportchef Magnus Bogren.

Roman Semjonovs

Hur känns det att ha skrivit på kontrakt för Tingsryd säsongen 20/21?

-Det ska bli superkul. Jag ser fram emot säsongen redan.

Du kommer senast från spel i Hockeyettan?

-Ja precis. Säsongen 19/20 spelade jag i Vimmerby och nu får jag chansen i Tingsryd och testa på spel i Allsvenskan. Det ska bli extra kul med tanke på att jag inte gjort det tidigare, så det blir en rolig utmaning.

Vad vill du bidra med på isen?

-Hårt jobb och försöka hjälpa laget till vinster på alla sätt. Försöka visa vägen fast att jag tidigare inte spelat på den här nivån. Jag vill bidra med mitt spel och göra det jag är bra på.

Vill du berätta lite om dig själv, vem är Roman?

-Jag är 25 år, född i Lettland och jobbar just nu som bild och idrottslärare i Vimmerby. Bosatt annars i Arboga med två bröder, mamma och pappa. Jag är en glad och noggrann kille som sprider bra energi.

Läs mer om Semjonovs karriär här!

Vi hälsar Roman Semjonovs varmt välkommen till Tingsryd!