Seger mot Timrå
Publicerad: 2020-10-14
Under onsdagskvällen tog man emot Timrå och gick segrande ur matchen med 3-1.

Det blev en jämn första period med fart från bägge håll. Varken Tingsryd eller Timrå skapade farliga mållägen. De första 20 minutrarna skulle visa 0-0 på måltavlan.

I andra perioden krävdes det spel i powerplay för att målnollorna skulle spräckas. Tingsryd tog ledningen med 1-0 och fyra minuter efter skulle Timrå kvittera till 1-1.

Tingsryd stod upp bra mot Timrå och samtidigt stoppade Andreas Ljunggren Timrås farliga mållägen åt andra hållet.

I början av tredje perioden tog Tingsryd ledningen genom Filip Cederqvist ännu en gång och i sista minuten kunde Rasmus Bengtsson stänga matchen när han från egen zon prickade in pucken i öppen kasse.

Kvällens match slutade 3-1 till hemmalaget.

Målskyttar Tingsryd: Anton Svensson, Filip Cederqvist, Rasmus Bengtsson

Målskyttar Timrå: Jesper Boqvist

Lyssna på eftersnack med tränare Magnus Bogren och målvakten Andreas Ljunggren:

Tusen tack till er som köpt stödpaket i samband med matchen. Vi kommer att hålla stödpaketen öppna fram till 00:00. Vinnarna kommer att bli kontaktade under morgondagen och presenteras på vår hemsida HÄR!