NYFÖRVÄRV: RYAN GROPP ANSLUTER!
Publicerad: 2022-10-18
Den 26 årige kanadicken som tidigare både representerat Västervik och Björklöven blir vår nästa förstärkning. Ryan började säsongen i Slovakiska ligan i HKM Zvolen och har där hunnit göra 4 poäng på 8 matcher. Ryan kommer förhoppningsvis bli spelklar till nästa vecka. läs mer..:

Välkommen till Tingsryd Ryan!

-Åh tack så mycket! Jag är förväntansfull!

Så nu kommer det bli Tingsryd för dig och tillbaka till Sverige och Hockeyallsvenskan, hur kommer det sig?

-Jag gillar verkligen ligan och har ju spelat här två år tidigare och tycker det är en bra liga som jag verkligen respekterar. Det är många trevliga och bra människor runt hockeyn i Sverige som gör att jag verkligen gillat min tid som jag haft här. Så det kommer bli roligt att återvända!

Du har ju spelat både i Björklöven och i västervik tidigare hur har du uppfattat tingsryd?

-Hårt jobbande lag som spelat med mycket fart och som har haft skickliga forwards tidigare och det har varit några tighta och tuffa matcher mot dem tidigare, framför allt i Dackehallen.

För dom som inte har sätt dig spela, hur är du som spelare?

-Jag tycker att jag är en offensiv snabb forward som gillar att skjuta och hitta lösningar och kombinationer offensivt, så förhoppningsvis är det jag kommer att syssla med resten av denna säsongen i Tingsryd.

Hur går det med svenskan?

-Haha den är väll inte den bästa om jag ska vara ärlig, jag har varit i sverige nästan 2 år men svenskan är brutalt dålig, så där har jag en stor förbättringspotential, det är väll bara vissa hockey termer som har satt sig!

tack!

Tingsryds AIF