Albin Johansson förlänger med TAIF!

2 juni 2020 09:30

Backen Albin Johansson kör ett år till med TAIF och är därmed klar för säsongen 2021!


-Vi är glada över att kunna förlänga med Albin, han blir nästan som ett nyförvärv med tanke på hans skadefyllda säsong vilket även gör Albin väldigt revanschsugen. Vi vet vad vi får av Albin i form av en stark defensivt skridskostark back, med stor arbetsmoral och en riktigt bra karaktär som ställer höga krav på sig själv och sin omgivning, säger tränare och sportchef Magnus Bogren.

Albin Johansson

Det blir 1 år till i Tingsryd, är du laddad?

-Det känns mycket bra. Med tanke på att jag var skadad förra säsongen så känns det skönt att få visa att jag kan spela. Jag är så glad över att få komma tillbaka till Tingsryd, för den gemenskapen vi hade förra säsongen tillsammans med det gänget var helt fantastisk. Det ska bli kul att vara delaktig ytterliagre ett år och ta det vidare ett steg till.

Förra säsongen var en skadefylld säsong för dig. Revanschlusten finns där?

-Absolut, det blev ju bara 12 av 52 matcher. Det var väldigt olyckligt och jag fick acceptera läget och köra det jag kunde. Men sedan hann jag faktiskt tillbaka där på slutet vilket var helt sjukt. Det var verkligen en bonus.

Du föräsongstränar tillsammans med ett av nyförvärven Roman Semjonovs?

-Ja, vi kör ihop. Jag och Roman har känt varandra i många år. Vi har spelat tillsammans tidigare både junior- och a-lagshockey i Arboga. Vi har en gemensam kompis som bedriver ett gym där som ser till att vi håller oss tränade.

Är det något du vill hälsa alla taifare?

-Jag nämnde det i videohälsningen - Köp säsongskort!

Läs mer om Johanssons karriär HÄR!

Vi hälsar Albin Johansson varmt välkommen tillbaka till Tingsryd!