Målvakten Andreas Ljunggren förlänger med TAIF

17 augusti 2020 10:00

Målvakten Andreas Ljunggren är nu klar för en fjärde säsongen i TAIF!


-Vi är glada att vi kan meddela att vi har skrivit ett nytt kontrakt med Andreas Ljunggren. Andreas går nu in i sin fjärde säsong med Tingsryd. Vi tror mycket på Andreas och vi är övertygade att det finns mer att plocka ut av honom. Därför känns det jättebra att vi har kommit överens om ytterligare ett år, säger Tingsryds målvaktstränare Mikael Sandberg.

#1 Andreas Ljunggren

Det blir en fjärde säsong i TAIF. Du trivs bra här?

-Absolut. Tingsryd är inget stort ställe men det gör att alla kommer varandra väldigt nära och vi blir som en liten familj. Även att ha Sampan som målvaktstränare är en av anledningarna till att jag trivs så bra. Gemenskapen i laget och träningen gör att jag trivs kanonbra.

Sampan nämner att det finns mer att plocka ut av dig?

-Ja, jag har haft perioder under säsongerna där jag har haft mycket upp och ner. Jag vill hitta mer jämnhet och bli mer stabilare och det vet jag att Sampan kan hjälpa mig med. Mina personliga mål är att hitta en jämnare nivå och hjälpa laget att vinna matcher såklart. Jag vill spela så bra som möjligt.

Du och Åhman blir nytt målvaktspar, hur känns detta?

-Adam verkar vara en väldigt skön kille och jag vet att han är en duktig målvakt. Jag har själv mött honom bland annat mot Västervik och Oskarshamn när han spelade där. Jag tror vi kommer att komma bra överens.

Vad ser du mest fram emot?

-Det är alltid kul att träffa alla från början, kul att få träffa både nya och gamla spelare. Det är alltid kul att spela första matchen på försäsongen och när serien början, så man ser alltid fram emot småsteg. Just nu ser jag bara fram emot att få träffa alla.

Läs mer om Ljunggrens karriär här!

Vi säger varmt välkommen tillbaka till en ny säsong, Andreas Ljunggren!