Inför TAIF-VIK

21 oktober 2021 17:00

Fredagshockey & Halsduktifo! Ta med dig familj och vänner till Nelson Garden Arena, för imorgon är äntligen dags för hemmamatch igen. Såhär säger huvudtränare och sportchef Magnus Bogren.


Gårdagens bortamöte i Nobelhallen resulterade i tredje raka segern - hur känns det?

-Såklart riktigt glad efter att vi lyckades ta tre poäng uppe i Karlskoga. Vi vet att det är tuffa matcher i Nobelhallen så jag är verkligen nöjd.

Hur skulle du summera matchen i sin helhet?

-Jag tycker att vi får en tuff start men vi jobbar oss in i matchen. I mittenakten spelar vi mycket bättre och även om vi får en del utvisningar emot oss så kan vi hantera dem på ett bra sätt. När Karlskoga kvitterar är vi enormt starka som kommer tillbaka och gör två snabba mål och visar en enorm karaktär. Jag tycker att special teams var starkt igår och framför allt boxplay som gör ett enormt arbete.

Imorgon väntar Smålandsderby mot Västervik på hemmais - hur går tankarna inför mötet?

-Imorgon väntar en tuff match mot ett lag som vi endast mött under försäsongen. Spelet den matchen var väldigt böljande. Det gäller att vi är beredda på att det kommer krävas ett hårt arbete och att vi är noga i vårt spel.

Känslan inför en ny hemmamatch igen?

-Med tanke på den starten vi fick och att vi nu lyckats vinna fyra av de fem senaste matcherna så är känslan riktigt bra. Vi ska se till att fortsätta rida på den vågen och det ska bli kul att komma hem igen till Nelson Garden Arena och tillsammans med våra fans kamma hem ännu en seger.

Laguppställningen delar vi som vanligt i våra sociala kanaler ett par timmar före matchstart.

Fredagshockey och Halsdukstifo!

Missa inte morgondagens match mot Västerviks IK med nedsläpp kl 19:00. Tillsammans med vår supporterförening Gröna Brigaden kör vi ett "Halsdukstifo" vilket betyder att vi vill se så många som möjligt i publiken med halsdukar som hålls utsträckta i samband med spelarnas entré.

Har du ingen halsduk? Säkra den på plats!

Innan matchstart kommer vi att sälja halsdukar vid entrén och givetvis med ett rabatterat pris.

Boka dina biljetter

Boka dina biljetter via länken HÄR!