EN VIKTIG SEGER I ÖSTERSUND
Publicerad: 2023-02-03
Det är väl ingen hemlighet att detta var en match av stor betydelse för oss Taifare. Det känns därför oerhört skönt att vi lyckas vinna och 3 sköna poäng packas in i bussen ikväll, efter 1-3 på tavlan.

Fredrik Glader ni är vinnare igen? -Ja vi är ju det, ne men otroligt skönt givetvis.

Vad har du att säga om Matchen ? -Tycker att Östersund är klart bättre än oss i början, första 10 minuterna kankse. Det var också något vi hade pratat om innan att dom ville ut och försöka döda macthen i första. Men efter det växer vi och tar kommandot över tillställningen tycker jag. Vi spelar bra med puck och är snabba i våra belut. Vi har också ett bra anfallspel som tar lite udden av Östersunds krafter att kontra och anfalla på oss. En annan viktig och rolig aspekt är ju at vi vinner special teams (powerplay/boxplay) Idag. Summa summarum så spelar vi en mogen hockey och är värda alla 3 poäng.

Nu väntar Djurgården hemma på onsdag, tankar kring det? -Att vi tar med oss spelet från denna bortaturnén och att vi behöver alla taifare i Dackehallen som hjälper och stöttar oss till seger. Stor eloge ska också ges till de tappra TAIF-hjältar som följt oss på denna bortaturné.

Trevlig resa hem!

-Tack!

MATCHFAKTA

Tingsryds AIF
Diamant Partners