TAIF:s målvaktspar klart för säsongen 21/22
2021-04-27
Carl Hjälm fullbordar vårt målvaktspar för kommande säsong. Calle är en 23-årig målvakt som kommer närmast från Östersund i Hockeyettan där han levererat på hög nivå.

-Calle är en välskolad målvakt med bra positionsspel, fin teknik och mycket bra tålamod i sitt spel. Kontraktet är skrivet på två år, säger sportchef Magnus Bogren.

-Först och främst känns det väldigt bra att målvaktspositionerna är klara. Nu är det dags för oss att börja lära känna varandra och tillsammans skapa en bra prestationsmiljö, säger målvaktstränare Peter Josephson och fortsätter;

-Vi får in två målvakter som har lite olika spelstil och det tror jag är bra. Min förhoppning är att målvakterna kan lära av varandra. Det kan vara lätt för utomstående att tro att målvakter i ett lag är bittra konkurrenter, men så är sällan fallet. Självklart konkurrerar de mot varandra och båda två vill spela så många matcher som möjligt, men om man hjälper sin kollega att bli bättre tvingar man samtidigt sig själv att bli bättre och på så sätt skapar man en snöbollseffekt.

-Jag tror stenhårt på båda målvakterna och har redan börjat räkna ner dagarna till seriepremiären, säger Peter Josephson.

Se videohälsningen från Carl Hjälm nedan:

Varmt välkommen till TAIF, Calle!

Fotograf: Maria Paulsson

Hanna Nilsson