Tingsryd förlänger
2019-12-17
Tingsryd har idag gjort klart med backarna William Fransson och Ludvig Claesson ytterligare en säsong.

28 WILLIAM FRANSSON

Tränare och Sportchef Magnus Bogren ser en stor utvecklingspotential i William

– Riktigt kul att förlänga med William, en spelare som är från byn och som startade sin resa i Tingsryd. Han har redan den här säsongen visat en enorm utveckling och det är bara starten. Vi ser en väldigt stor potential att han ska kunna utvecklas ytterligare hos oss, säger Bogren.

William Fransson trivs hemma i Tingsryd

– Det känns fantastiskt kul att få förtroende ett år till. Jag trivs väldigt bra här hemma så det känns extra kul att man får stanna även nästa säsong. Resan vi har påbörjat sen Bogren kom ska bli väldigt rolig att fortsätta vara med på, säger Fransson.

7 LUDVIG CLAESSON

Tränare och Sportchef Magnus Bogren ser Ludvig som en viktig och ledande spelare i laget

– Vi är också väldigt glada över att få behålla och skriva kontrakt med Ludvig. Han är en viktig spelare som ställer höga krav både på- och utanför isen. Även han har haft en fin utveckling och visat att han är en ledande spelare i vårt lag, säger Bogren.

Ludvig Claesson ser sina utvecklingsmöjligheter som väldigt goda

– Det känns jättekul och spännande. Först och främst ska vi göra en bra säsong. Jag trivs väldigt bra i Tingsryd och det känns som vi har bra grejer på gång. Jag ser stora utvecklingsmöjligheter för mig till att kunna ta ytterligare kliv i min karriär, säger Claesson.

Arbetet inför nästa säsong är igång.

– Det är oerhört glädjande att vi redan nu kan ta avstamp inför säsongen 20/21 genom dessa kontraktsförlängningar, helt i linje med vår ambition att etablera en bättre framförhållning i vår verksamhet, säger VD Niclas Henriksson.

Hanna Nilsson