Wictor Ragnewall lämnar TAIF
Publicerad: 2016-03-22

Det står nu klart att en av våra båda målvakter i årets trupp, Wictor Ragnewall, kommer att lämna Tingsryd efter fyra år i föreningen. Efter ett antal, minst sagt, succéartade år i föreningen vill han nu tacka för sig.

– Det har varit fyra år av framgång för min del med slutspel i J20, sedan två år med kvalseriespel i division 1 med ett avancemang till Hockeyallsvenskan och nu i år denna fantastiska säsong med finalspel. Även om det så klart känns jobbigt att lämna finns det kanske inget bättre läge heller, att göra det i medvind istället för i snålblåst, säger Wictor Ragnewall.

– I grund och botten är det ett beslut jag tar för att jag tror att jag kan ta nästa kliv i en ny miljö, men känslomässigt är det som sagt svårt att lämna. Jag har Tingsryd som samhälle att tacka för mycket, jag har bott hela mitt vuxna liv här, gått från junior till senior och fått vänner för livet.

När han ska välja ut ett minne från sina år i föreningen som har satt sig lite extra tar det inte speciellt lång tid. Han hämtar det från andra året i division 1, i playoffserie två.

– Vi hade blivit hånade av Kristianstad genom både grundserien och Allettan då vi förlorade alla matcher mot dem. Sedan tog vi dem i två raka och Gröna Brigaden stod och skrek ”KIK-klacken vad är det som har hänt?” efteråt. Det var magiskt, i alla fall för min del.

Med det så vill vi alla i och runt föreningen tacka Wictor för hans fyra år i föreningen och önska honom stort lycka till var hans hockeyresa än bär honom näst.