Förlust mot Västerås
Publicerad: 2022-01-21
Kvällens bortamatch slutar 4-0 till Västerås.

Första perioden är en jämn tillställning, precis som man förväntade sig så kommer Västerås ut i ett högt tempo men vi jobbar oss in i matchen och har chanser för att kunna göra minst 1-1.

Den andra perioden är Västerås det bättre laget och får chansen i powerplay men vi gör det bra i boxen som därmed ger oss ett bra läge inför den tredje och sista perioden med endast ett mål upp.

I den tredje perioden får hemmalaget diktera villkoren där vi inte kommer upp i nivå för att ge det en chans att komma ifatt, utan låter det rinna iväg till en 4-0-seger för Västerås.

Kampspelet är för svagt mot ett motståndare som Västerås och det måste absolut bli bättre till nästa match, så även powerplay där vi får läge att kunna komma ifatt.

Avslutningsvis otroligt härligt att se Tomas Rydén tillbaka i spel. Han spelar med ett stort lugn och kan inte lastas för målen ikväll.

Målskyttar Västerås: Anton Svensson 2, Marcus Bergman, Filip Karlsson

Målskyttar Tingsryd: -

Tre poäng av sex möjliga får vi med oss i bagaget hem till Småland. Ny match väntar redan på söndag 23/1 när vi tar emot Vita Hästen kl 18:00. Har du inte bokat biljett än? Då finns det möjlighet att göra det HÄR!