Varmt välkommen, William Fällström!
Publicerad: 2020-08-05
Nu har det äntligen blivit dags att släppa nästa spelare till truppen. Centern William Fällström har idag signat kontrakt för kommande säsong 20/21.

-William har senaste säsongerna huserat i college USA. I William får vi en kreativ tvåvägscenter med bra blick för spelet. Det ska bli väldigt spännande att få jobba med William och vi ser en stor potential i honom, säger tränare och sportchef Magnus Bogren.

#90 William Fällström

Välkommen till TAIF!

-Tack så mycket!

Hur känns det att vara tillbaka i Sverige efter en längre resa i USA?

-Det känns väldigt skönt och overkligt. Är positiv och glad över att komma hem. USA-resan slutade på ett konstigt sätt men jag är väldigt sugen på spel i Sverige och att få komma till Tingsryd.

Mycket erfarenheter och upplevelser i bagaget nu då?

-Ja, allt är lite annorlunda att bo i USA jämfört med Sverige. De har extremt bra juniorhockey där man spelar inför mycket publik, samtidigt som det är en tuffare miljö där borta. Tiden där har verkligen hjälpt mig att bli en bättre hockeyspelare. Jag tar med mig många goda minnen därifrån.

Nu har du skrivit på för TAIF, hur korsades era vägar?

-Med tanke på osäkerheten i världen kändes det som ett bra beslut att flytta hem till Sverige igen. TAIF visade intresse och jag har alltid tyckt om Hockeyallsvenskan. Det ska bli jättekul att dra på sig den grönvita tröjan i en klassisk klubb som Tingsryd.

Vill du beskriva dig själv som hockeyspelare?

-Jag är en spelskicklig tvåvägscenter som är bra på att ta tekningar och hela tiden hjälpa medspelarna att bli bättre.

Berätta lite om dig själv, vem är William?

-Jag är från Stockholm och min familj är bosatt där. Annars är familjen ursprungligen från Älmhult/Växjö, så lite rötter har jag i Småland.

Besitter du någon dold talang?

-Jag är grym på att göra iskaffe. Det brukar jag alltid göra till frukosten.

Läs mer om Fällströms karriär här!

Vi hälsar William Fällström varmt välkommen till Tingsryd!

Hanna Nilsson