Hemma
Tingsryd
TAIF
Borta
Västerås
VIK

Inför Tingsryd - Västerås

1 december 2019 12:00

Matchdag och första advent - vilken kombo! Varmt välkomna till hallen när Tingsryd möter Västerås kl. 17:30.


Ikväll anländer Västerås IK till Nelson Garden Arena. Senast lagen möttes var på bortaplan då Tingsryd svarade för en galen vändning i slutet av matchen och fick med sig tre poäng hem. Matchen slutade då 5-4 till Tingsryd.

Västerås har efter 25 omgångar samlat på sig 45 poäng där man senast vann hemma mot Vita Hästen med 3-2. Med det sagt har laget placerat sig på en femte plats i tabellen. Västerås kommer till Småland med gott självförtroende med fyra segrar i bagaget.

Tingsryd kommer senast från Ö-vik där man tyvärr bröt den långa segersviten efter att matchen slutade 5-2 till Modo. Om man ser till tabellen ligger Tingsryd på en sjunde plats efter 25 omgångar med 35 poäng.

Läget i truppen

Ikväll spelar Tingsryd med samma trupp som sist, tillkommer gör Oliver Nilsson på forwardssidan. Gällande nyförvärvet Oskar Stål Lyrenäs så är han spelklart till onsdagens match.

Missa inte

I samband med matchen hälsar vi elever från AMB välkomna till arenan. Eleverna kommer att sjunga i entrén samtidigt som ni kan avnjuta en god lussebulle i väntan på matchstart.

Kom till Nelson Garden Arena för att fira in första advent tillsammans med oss. Det kommer att bjudas på rolig ishockey och grabbarna ser fram emot ert stöd!