ENKRONAN 2018

Den 26/12 när vi tar emot IK Pantern så är det dags för den årliga enkronan. Förra året så fick vi in en rekordsumma på 243.50 kr – detta resulterade i nästan 700 000 kronor till Tingsryds AIF, vilket är helt fantastiskt! TAIF-andan är oerhört stark och vi kommer tillsammans att kämpa för att bräcka även förra årets rekord!

Förra året så lanserade vi en unik t-shirt för de privatpersoner som bidrog med 50 öre eller mer per åskådare. Tröjan blev verkligen en succé och vi kommer därför även i år erbjuda en unik produkt till er. Denna gången är det ett plagg som lättare kan nyttjas när ni tittar på hockey samt är utomhus, nämligen en unik mössa där det tydligt framgår att ni bidragit starkt till Enkronan 2018!

Privatpersoner som lägger 50 öre eller mer får denna unika kvalitétsmössa (onesize) med tryck (ej tillgänglig för fösäljning). Mössan kommer liksom den populära tröjan förra året definitivt ha ett stort samlarvärde.

Ni privatpersoner som lägger 50 öre eller mer får även 1 fribiljett till enkronanmatchen.

För er företagare så kör vi på samma uppskattade koncept som förra året.

1 kr ger 1 fribiljett till enkronanmatchen

2 kr ger 2 fribiljetter till enkronanmatchen

3 kr ger 5 fribiljetter till enkronanmatchen

5 kr ger fribiljetter till all personal

Dessutom så får ni företag/privatpersoner som lägger 3 kronor eller mer en reklamfilm producerad av oss och upplagd i våra kanaler. Ni får själva önska budskap och vilka spelare ni önskar ha med i filmen. Dock får inte filmklippet vara längre än 1 minut.

Alla ni som bidrar till enkronan kommer att publiceras kontinuerligt på hemsida och rulla på storbildsskärmarna under enkronanmatchen.

Ni anmäler er via formuläret här nedan alternativ så kontaktar ni Daniel Wallin på 0733-323321 eller [email protected]

Stort tack för ert stöd. Med tanke på de sviktande publiksiffrorna som vi såsom många andra lider av så är den årliga enkronan viktigare än någonsin för vårt bokslut.

Med vänliga hälsningar Tingsryds AIF