Lansering av Studio TAIF
Publicerad: 2020-11-17
Nu på torsdag släpper vi första avsnittet av Studio TAIF i samarbete med Sparbanken Eken. Håll utkik i våra kanaler!

Torsdagen den 19 november sänds Studio TAIF för första gången – en ny kanal som kommer att bjuda på olika intervjuer och reportage både på- och utanför isen. Syftet med att starta Studio TAIF är att stärka varumärket Tingsryds AIF (TAIF) och att nå ut till alla supportrar på ett effektfullt sätt samt skapa mervärden.

-Det finns ett stort intresse för vår verksamhet, inte bara lokalt utan även nationellt då vi är många Taifare spridda över hela vårt avlånga land. Att i dessa tider lansera Studio TAIF känns helt rätt, då vår ambition är att sprida mer kunskap om vår verksamhet till alla oavsett var man bor. Det är extra glädjande att vi kan göra detta i samarbete med en trogen och långsiktig partner i Sparbanken Eken, säger TAIF:s vd Niclas Henriksson.

Ett sätt att nå ut när publiken inte kan komma till hallen

Studio TAIF görs i samarbete med Sparbanken Eken, den lokala Sparbanken;

-För oss är det viktigt att engagera oss i den region vi verkar inom, säger Lars Olsson, vd på Sparbanken Eken. Studio TAIF är ett innovativt och lättillgängligt sätt att låta fler ta del av idrott i dessa tider men också för att kunna ge en inblick i vad som händer bakom kulisserna. Vi är stolta över att få vara med och bidra till det här initiativet, berättar Lars.

Under året som gått har TAIF märkt en ökning av följare i sina kanaler och att intresset för klubben växer. Att lansera Studio TAIF blir ett naturligt nästa steg då det kommer att fungera som ett komplement till exempelvis en text för att förtydliga, informera, roa och skapa.

-Vi anser att det är helt rätt i tiden att utveckla detta, speciellt i dessa tider när vi inte kan hälsa vår kära publik till hallen, säger Niclas Henriksson.

För mer information, kontakta:

Niclas Henriksson, vd TAIF, telefon 070-292 09 02

Lars Olsson, vd Sparbanken Eken, telefon 076-133 71 53

Tingsryds AIF