Nya restriktioner och biljettinformation
Publicerad: 2022-01-11
Nästa match för vårt A-lag kommer att genomföras enligt plan på fredag 14/1 mot MoDo Hockey - läs om de nya restriktionerna och biljettinfon nedan. Under eftermiddagen ger sportchef och huvudtränare Magnus Bogren en uppdatering kring laget i våra kanaler.

Under måndagen 10/1 presenterade regeringen nya restriktioner att det kommer införas ett publiktak. För vår verksamhet innebär detta framför allt att antalet besökande på våra matcher sänks till max 500 personer. För besökare krävs fortsatt Vaccinationsbevis.

Vi kommer löpande gå ut med biljettinformation inför våra hemmamatcher och ge er säsongskortsinnehavare förtur till att boka. Vi kommer tills vidare inte att ha någon försäljning av biljetter vid Nelson Garden Arena vid match.

Nästa hemmamatch spelas fredag 14/1 mot MoDo Hockey kl 19:00

Likt tidigare kommer säsongskortsinnehavarna att prioriteras och vi fortsätter med samma upplägg där du anmäler dig om du ska gå på matcherna. Följ instruktionerna nedan om hur du anmäler dig till vår nästa hemmamatch mot MoDo Hockey som spelas nu på fredag den 14/1 kl 19:00.

Hur anmäler man sig?

Till er som redan anmält er sedan tidigare så gäller era biljetter fortfarande till fredag. Genom epost till [email protected] , där ni uppger:

  • Namn på samtliga
  • Plats ni har på era säsongskort
  • Ifall ni vill ha era biljetter enskilt eller i grupp och då på epost eller sms
  • Tänk på att även barn ej fyllda 18 år behöver biljett. Då det endast är sittplats för tillfället vid match och det är begränsat antal sittplatser.
  • Ni kommer sedan få biljett på sms eller epost beroende på vad ni önskat.

Vi hoppas på fortsatt förståelse och att vi tillsammans kan lösa allt på bästa sätt.

Hanna Nilsson