Daniel Wallin lämnar Tingsryds AIF för nya utmaningar

21 maj 2019 08:19


Jag skriver delvis denna artikel själv, en av de sista i Tingsryds AIF:s tjänst. Det var nu lite drygt 3 år sedan som jag anslöt till Tingsryds AIF. En förening som jag hört och sett så mycket av tidigare men aldrig riktigt tagit mig an. Nu vet jag vad alla var så fascinerade av; passionen, värmen, tron, stoltheten och gemenskapen. Jag vet inte hur många gånger som vi varit uträknade under bara min tid – både sportsligt och ibland även ekonomiskt i form av elitlicenskrav. Men folk runtom mig var alltid övertygade om att vi skulle lösa det! Den tron, den erfarenheten och den styrkan har jag aldrig tidigare varit i närheten av att uppleva.

Jag har knutit många vänskapsband här under mina år, jag har förundrats och imponerats av alla företagare, supportrar, spelare, tränare, styrelse, funktionärer och medarbetare. Vilket kunnande, driv och engagemang. Det måste vara något slags världsrekord på en ort av Tingsryds storlek.

Jag har fått en enorm frihet att arbeta och driva marknadssidan på eget bevåg, ett förtroende som jag är oerhört tacksam för. Nu har det dock blivit dags att sätta punkt för min resa som anställd hos Tingsryds AIF. Nya utmaningar väntar – jag kan inte berätta i skrivande stund vart jag ska men det är en enorm möjlighet för min del att få utvecklas och utmanas inom kommunikation i en annan bransch.

Jag kommer framöver att följa Tingsryds AIF som supporter och jag är övertygad om att det väntar oerhört spännande tider, dels den kommande säsongen med det nya truppbygget och satsningen på den sportsliga organisationen. Men även med möjligheterna till en ny arena och bolagets utveckling.

Jag vill rikta ett stort TACK till alla fina människor som jag haft omkring mig. Ni har för alltid en plats i mitt hjärta! Stay strong!

Johan Blomster Vi vill tacka Daniel för det jobb och det engagemang som han har visat upp under sin tid hos oss. En positiv kille med bra driv. När denna möjligheten dök upp för Daniel så var det bara för oss att gratulera och önska honom lycka till.

Daniel kommer att arbeta hos oss fram till den 7:e juni. Processen kring att hitta en ersättare till Daniel är redan i full gång och vi har en dialog med tänkbara kandidater. Om du eller någon du känner skulle passa för tjänsten så tar jag gärna emot förslag på [email protected]