4-2-seger mot Mora i helgens första möte!
Publicerad: 2021-10-15
Vi inleder helgens dubbelmöte mot Mora med en skön 4-2-seger! Nu tar vi med oss den härliga energin till match två som spelas nu på söndag, återigen på hemmais i Nelson Garden Arena. Varmt välkomna!

Vi börjar matchen bra och får ett tidigt ledningsmål genom Jacob Lundegård. Vi kan fortsätta att rida på den energin målet ger oss och är det bästa laget första 10 minuterna.

Vi drar på oss två snabba utvisningar och det utnyttjar Mora genom att göra 1-1 i spel 5 mot 3. Men bara 3 minuter senare kan Tobias Fladeby göra 2-1 till oss på en snabb spelvändning. Vilket också blir periodens sista mål.

Period siffror 2-1

Andra perioden hinner inte bli gammal innan Tobias Fladeby gör sitt andra mål för kvällen. Vi spelar stundtals riktigt fin ishockey och det dröjer inte länge innan Sebastian Åkesson står för matchen prestation och lägger in pucken snyggt till 4-1.

Period siffror 2-0

Tredje perioden kör Mora på bra och efter ungefär halva perioden resulterar det i 4-2. Trots detta håller vi huvudet kallt och försvara oss riktigt bra och kan inkassera säsongens andra trepoängare.

Slutresultat 4-2

Målskyttar Tingsryd: Jacob Lundegård, Tobias Fladeby 2, Sebastian Åkesson

Målskyttar Mora: Johan Persson, Robin Johansson

Boka in andra mötet redan nu på söndag när vi återigen ställs mot Mora i match två! Pucken släpps kl 15:00 och biljetter köper du via länken nedan eller i biljettkuren utanför arenan. Välkomna åter till Nelson Garden Arena!

Boka dina biljetter via länken här

Tingsryds AIF