Dags för kval - nu fyller vi hallen till sista plats!
Publicerad: 2021-03-15
Nu fyller vi Nelson Garden Arena i kvalet! Målsättningen är att vi totalt under kvalet säljer 3 600 fiktiva biljetter.

52 omgångar är spelade och vi knep igår åttondeplatsen i grundserien. Vi fixade därmed hemmafördelen efter gårdagens resultat vilket betyder att AIK blir motståndet i åttondelsfinalen.

Första matchen mot AIK spelas hemma nu på onsdag den 17 mars med nedsläpp 19:00 och en eventuell tredje avgörande match hemma på lördag den 20 mars kl. 18:00.

I torsdags lanserade vi Kvalkronan 2021. Målsättningen är att vi totalt under kvalet ska sälja 3 600 fiktiva biljetter. Sedan kan man satsa ett belopp per såld biljett som sedan multipliceras med de fiktiva biljetterna. Som exempel om man satsar 1 krona och vi säljer 3 600 biljetter så blir det max 3 600 kronor som man bidrar med när kvalet är färdigspelat.

1.Företag och privatpersoner stöttar med 25 öre, 50 öre, 1 kr eller valfritt belopp per person. Anmäl dig via formuläret nedan.

2.Köp dina fiktiva biljetter för 100kr/st här!

Ni kan följa hur det går i Kvalkronan via hemsidan där staplar dagligen kommer att uppdateras.

Vi kommer tyvärr inte pga tidsaspekten att kunna ringa runt. Vi är oerhört tacksamma för ert stöd då vi får extra kostnader som uppstår i samband med kvalspelet. Nu håller vi tummarna!

Hanna Nilsson