Förlust mot HV71
Publicerad: 2021-12-30
Sista matchen för året är spelad och den slutar 5-3 till tabellettan HV71.

Hemmalaget kommer ut med en väldig fart och trycker ner oss i vår zon. Vi får kämpa och slita men lyckas freda målet fram tills dess att vi dra på oss en utvisning som hemmalaget kan göra 1-0 på. Perioden fortsätter på samma sätt när HV71 trycker ner oss i egen zon gång på gång och tillslut kommer även 2-0, även detta mål i powerplay.

I andra perioden lyckas vi lyfta spelet och efter 4 minuter kan Isac Andersson göra sitt första mål i Tingsrydströjan. Tyvärr kan vi inte rida på den vågen utan hemmalaget utökar sin ledning till 3-1 redan i bytet efter. Men vi viker inte ner oss och med fyra minuter kvar av perioden kan Martin Mellberg trycka in 3-2 pucken .

I sista perioden börjar hemmalaget bäst och kan ganska fort öka på sin ledning till 4-2. Men vi jobbar på och med ca 8 min kvar lyckas William Fransson sätta dit 4-3. Vi går hårt för en reducering och har 4-4-pucken i mål, men det döms korrekt bort för spark. Istället kan HV71 göra 5-3 i öppen kasse och stängde därmed årets sista match.

Målskyttar HV71: Tommi Huhtala, Chad Billins 2, Pontus Netterberg 2

Målskyttar Tingsryd: Isac Andersson, Martin Mellberg, William Fransson

Biljettinformation för de tre kommande hemmamatcherna efter nyår hittar du HÄR!