Seger i premiärmatchen
Publicerad: 2019-09-20
Vad smakar bättre än en seger i premiären? Det var hela 9 år sedan Tingsryds AIF vann en premiärmatch och igår vände man den trenden. Njut av bildspelet!

Kristianstad börjar i högt tempo och trycker ner Tingsryd djupt i egen zon. Tingsryd kommer in i matchen när de får chansen i powerplay och har ett par bra byten. Strax därefter bjuder Tingsryd på en spelvändning som Kristianstad utnyttjar till 1-0. En ganska jämn första period där Kristianstad har några fler farliga avslut.

I andra perioden kommer Tingsryd ut starkt och drar ner Kristianstad i egen zon. Här kvitterar man till 1-1 genom Jakob Heljemo som slår in en retur. Några minuter före pausvilan tar Tingsryd ledningen till 2-1 genom Anton Svensson.

I tredje perioden tar det bara 6 sekunder innan Kristianstad kvitterar. Strax efter tar Kristianstad ledningen med 3-2 som står sig till slutsekunderna då Tingsryd tar ut målvakten och får till slut en straff som Owesson förvaltar.

I förlängningen avgör Nermark på ett friläge. Slutresultatet på bortais: 3-4.

Målskyttar Tingsryd: Jacob Heljemo, Anton Svensson, Filip Owesson, Joachim Nermark

Målskyttar Kristianstad: Gustav Willman Borvik 2, Fredrik Hansson

Nu laddar vi om inför hemmapremiären mot Vita Hästen imorgon med nedsläpp 15:00! Köp din biljett HÄR - hoppas vi ses!