FÖRLUST UPPE I NORRKÖPING
Publicerad: 2023-01-27
Det blev förlust borta mot Vita Hästen denna fredagskväll. Efter två mållösa perioder blev det i tredje 2-1 till hemmalaget, som därför knep alla tre poängen.

Vad säger tränare Fredrik Glader om matchen?

-Jag tycker vi gör bra bortamatch, jag tycker vi är tajta i vårt spel och vi bjuder inte på något gratis. Första är vi bättre. Andra är vi bitvis bättre, de kanske har sina stunder men i det stora hela är vi bättre. Tredje perioden tycker jag är vår period, vi borde ha gjort fler mål men har inte flytet idag tyvärr.

-Vi har en betydligt bättre attityd än förra matchen och det är synd att slutresultatet inte blir som vi vill. En mycket sur förlust, för vi försöker och vi strider för att vinna.

-Tycker att det är en tråkig utvisning som Åkerström får, för i mina ögon är det en ärlig kamp, som blir direkt avgörande.

-Fantastikt kul att se alla supportrar på plats, synd att vi inte får med oss poängen för det hade både supportrarna och spelarna förtjänat.

Nu laddar vi om inför söndagens hemmamatch mot Västervik!