Uddamålsförlust i Scaniarinken
Publicerad: 2020-10-18
Tingsryd förlorar den sista matchen på bortaturnén när Södertälje vinner med 3-2. Efter helgens roadtrip är det nu dags för grabbarna att åka hem till Småland igen. Detta gör man med 3 poäng i bagaget efter fredagens vinst mot Mora.

A-lagets bortaturné fortsatte idag med match mot Södertälje. I en chansfattig första period så tog hemmalaget ledningen med 2-0 efter två returmål genom Ludvig Vejdemo.

Andra perioden dominerar Tingsryd utan att skapa så väldigt mycket framåt och Hannes Johansson reducerar efter ett skott från Joachim Nermark. I slutet av perioden fick Tingsryd två tveksamma utvisningar som Södertälje utnyttjar till 3-1 genom Ludwig Blomstrand.

I sista perioden skapade Tingsryd en hel del chanser och fick även in en reduceringspuck genom Anton Svensson. Med knappt 2 minuter kvar av spelet tog Tingsryd ut målvakten för att försöka få in kvitteringsmålet, men slutresultatet skulle bli 3-2 till hemmalaget.

Målskyttar Södertälje: Lukas Vejdemo 2, Ludwig Blomstrand

Målskyttar Tingsryd: Hannes Johansson, Anton Svensson

Ny chans till poäng får vi på onsdag 21/10 borta mot AIK.