Tingsryd besegrar MoDo med 5-0
Publicerad: 2021-10-06
Vilken härlig hockeyonsdag i Nelson Garden Arena! Högt tempo, fint spel, fem mål framåt, hållen nolla och säsongens första seger. Matchen slutar 5-0 till TAIF hemma mot MoDo.

Idag märktes det att killarna var riktigt revanschsugna. Vi hade bra fart från första nedsläpp. Vi snurrar runt i Modos zon och skapar en del riktigt farliga chanser men det skall dröja tills 12.22 in i matchen innan Joachim Nermark kan gör 1-0. Vi behöver dock inte vänta lika länge på 2-0… Drygt en minut senare kan Martin Mellberg göra 2-0 snyggt framspelat av Allan McShane som också skall visa sig bli periodens slutresultat.

Period siffror 2-0

I andra perioden kommer som väntat Modo ut lite hårdare och får lite tryck i vår zon. Men vi försvarar oss riktigt bra och de chanser som Modo skapar lyckas Daniel Rosengren avvärja. Efterhand som tiden går tar vi över perioden mer och mer och tillslut kan Martin Mellberg göra sitt andra mål för kvällen.

Period siffror 1-0

Tredje perioden äger vi helt där både Tobias Fladeby och Daniel Öhrn kan göra var sitt mål. De chanser som Modo har i denna period är de vi som bjuder på. Idag spelar vi bra och jobbar stenhårt för varandra. Det är underbart att se hur hårt killarna jobbar i slutet för att hjälpa Daniel Rosengren att hålla säsongens första nolla.

Slutresultat 5-0

Målskyttar Tingsryd: Joachim Nermark, Martin Mellberg 2, Tobias Fladeby, Daniel Öhrn

Målskyttar Modo: -

Nästa match är redan nu på fredag 8 oktober och den spelas hemma i Nelson Garden Arena med nedsläpp 19:00. Inled helgen med livehockey och hjälp oss till en ny seger! Boka din biljett via länken här