INFÖR MORA BORTA
Publicerad: 2022-03-21
Nu ska det avgöras! blir det TAIF eller Mora som drar det längsta strået? Läs om Magnus Bogren tankar.

Vad har du och säga om matchen i går?

-Jag tycker vi gör en bra första period, som vi tyvärr inte kan ta med oss in i andra, där vi blir för passiva och kommer inte upp i den arbetskapacitet som vi vet vi besitter.

Ingen utdelning i Powerplay, och där kändes det som det blev lite energiförlust?

Ja lite så var väl, vi har ett par bra lägen i första perioden också där vi tyvärr inte gör mål. Vi var inte riktigt där hela matchen igår och jag tycker Mora får en för enkel resa.

Trots förlust igår känns det som att det finns gott om optimism i truppen inför imorgon?

-Ja men så är det, vi kan ju åka upp där och spela avslappnat och vi ska bara komma upp i den nivå vi vet vi kan spela i och då vet vi att det finns väldigt goda förutsättningar till vinst. Det är ju inte många som har annonserat att vi ens ska ha en chans att vinna, så pressen ligger på Mora Vad blir viktigt till imorgon?

-Det är ju som alltid viktigt med specialteams, Mora har ju ett bra powerplay som man får se upp med. Men sen handlar det om att vi ska fokuserar på vårt spel och vad vi ska göra i så stor utsträckning om möjligt, samt göra det jobbet som krävs. Kan vi bli lite bättre i spelet utan puck och lite spetsigare i offensiven så deras försvarsspel får jobba lite hårdare har vi goda möjligheter imorgon. Sen går det inte att bjuda på förmycket, för på den här nivån är det stor risk att man blir hårt straffad.

Hur ser uppladdningen ut?

-Samma som förra, resdag idag, lätt träning imorgon på förmiddagen, sen smäller det.

**Läget i truppen? **

-Lika, samma. Åker upp med full trupp, minus Nermark.

Tingsryds AIF