Publicerad: 2022-01-24
Vi tar lägeskoll på våra juniorlag J18, J20 och J20 Utveckling. Här kommer en summering från veckan som gått!

J18

Med lite sjukdomar och ett par avstängningar i truppen åkte Tingsryd till Malmö för att försöka ta med sig 3 poäng hem.

Isak H fick ta ansvaret att stötta på backsidan och Alfred (född 07) fick göra J18 premiär. När matchen startade var det full fart framåt från båda lagen och första perioden blev målrik (4-4). Tingsryd var det klart bättre laget i första perioden.

Andra perioden blev jämnare men inte med samma fart framåt som i första dock fortsatt målrik då Taif leder med 7-6 efter andra.

I tredje perioden är Malmö det bättre laget och de lyckas också kvittera i PP med 4 min kvar. 7-7 vid full tid innebar OT där båda lagen vill försöka avgöra. Tingsryd startar OT med ett väldigt fint anfall som kunde resulterat i en seger men tyvärr gör Malmös målvakt en fin räddning. Därefter skapar Malmö ett par heta lägen men även Patrik C har spikat igen så matchen får avgöras på straffar. Där lyckas Malmö bäst och tar med sig bonuspoängen.

Med tanke på förutsättningarna ska killarna ha en eloge för sin insats o fick välförtjänt med sig en pinne hem från Malmö.

Nästa hemmamatch för J18: Tingsryd - Vita Hästen torsdagen den 27/1 kl 19:15