Så sänds träningsmatcherna
Publicerad: 2020-08-24
A-lagets träningsmatcher drar igång i september och nu står det klart att minHOCKEY/Smålandsposten kommer att sända matcherna från Nelson Garden Arena.

Starten av Hockeyallsvenskan har skjutits fram och därför flyttas också de första träningsmatcherna. Nu kan vi avslöja att minHOCKEY/Smålandsposten kommer att sända matcherna från Nelson Garden Arena.

–Det känns fantastiskt kul att kunna bjuda våra prenumeranter på detta. Förra säsongen avslutades på ett konstigt sätt och suget efter hockey är stort i hela länet, säger Daniel Rydström och Kristina Bingström, ansvariga utgivare på minHOCKEY och Smålandsposten.

Matcherna som kommer att sändas spelas mot Västervik (9 september), Kristianstad (23 september) och Troja-Ljungby (25 september).

Samtidigt sänder Kristianstadsbladet seriekonkurrenten Kristianstads IK:s matcher. Därmed kan en prenumerant på minHOCKEY/Smålandsposten se fyra av fem träningsmatcher för Tingsryd i september.

–I dessa tider så är det inte orimligt att tro att vi är många som längtar extra mycket efter att säsongen ska dra igång. Inför våra träningsmatcher har vi i år märkt ett betydligt större intresse från diverse mediehus om att få rättigheterna att sända dessa. Vi är extra glada över att vi nu nått en uppgörelse med en lokal och långsiktig partner i Smålandsposten. Vi vet samtidigt att många av våra fans och supporters genom denna uppgörelse kommer att få tillgång till sändningarna. Det har varit en viktig parameter för oss när vi fattat detta beslut. Välkommen till en ny säsong, säger Niclas Henriksson, klubbchef i Tingsryds AIF.

För att kunna se matcherna måste Du vara prenumerant på minHOCKEY eller Smålandsposten.

Testa minHOCKEY för 39 kronor här.

För Smålandspostens e-tidningspaket klicka här. Tre månader för 49 kronor, sedan 189 kronor i månaden. Då ingår e-tidning, smp.se, minhockey.se, minboll.se och vxoweek.se.

Vi håller just nu på att finslipa hur programmet kommer att se ut och vi återkommer med mer info kring matcherna inom kort.

Tingsryds AIF