Förlust mot Västerås
Publicerad: 2020-11-04
Det var ett starkt Västerås som gästade oss denna onsdagskväll och som också fick med sig tre poäng. Slutresultatet blev 0-3.

En förstaperiod som gästerna tog tag i direkt från start. Ett hungrigt och fartfyllt Västerås som jobbade hårt både i spel fram och bak. Tringsrydmålvakten Andreas Ljunggren jobbade på bra i kassen och gästerna fick endast göra ett mål de första 20 minutrarna.

Andra perioden krävde en stor uppryckning för hemmalaget för att man skulle lyckas få till strukturen och skapa framför mål. Man gör det bättre men Västerås sätter stopp för hemmalagets försök till anfall. Ställningen fortfarande 0-1 efter två perioder spelade.

Tingsryd försöker komma in på mål i sista perioden men Västerås spelade tight och bra defensivt. Man lyckades helt enkelt inte få in pucken mot ett starkt Västerås. Slutresultatet i matchen blev 0-3.