Vill du spela i TAIF?
Publicerad: 2019-04-03

VI SÖKER SPELARE TILL VÅRT J18-UTVECKLINGSLAG INFÖR NÄSTA SÄSONG

Efter en mycket lyckad första säsong för vårt nystartade J18-utvecklingslag har vi nu startat upp planeringen inför nästa säsong 2019/2020. Genom utvecklingslaget ges de egna spelarna möjlighet till fortsatt spel i föreningen även om man inte kommit på elithockeygymnasiet. På så sätt ges möjlighet till fortsatt utveckling i sitt ishockeyutövande och ett fortsatt engagemang för ishockeyn och föreningen. Satsningen ligger i linje med föreningens mål att skapa ett livslångt hockeyintresse och är en del av föreningens ambition att utveckla ungdoms- och juniorverksamheten genom både bredd- och elitsatsningar. Satsningen ger dessutom möjlighet till ett utökat elevunderlag för den lokala gymnasieskolan. Laget drivs av ideella ledare i föreningen och är ett breddlag som är öppet för alla. Liksom förra säsongen kommer laget att spela i J18 division 2.

I laget finns även plats för spelare från andra föreningar och vi söker nu spelare som är intresserade av att vara med. Vi söker i första hand spelare födda 2003, men även spelare födda 2002 eller 2004 är välkomna att höra av sig vid intresse.

Kontakta lagledare Joakim Axelsson 070-631 85 09 för intresseanmälan. Antalet platser för spelare från andra föreningar är begränsat.

Daniel Wallin