Inför årets sista hemmamatch
Publicerad: 2021-12-29
Det har blivit dags för årets sista hemmamatch när vi tar emot Kristianstads IK i Nelson Garden Arena.

Kvällens motstånd Kristianstad har bytt tre raka förluster mot tre raka vinster. Laget kommer senast från en 4-3-seger efter straffar på bortaplan mot Vita Hästen i måndags. Efter 28 omgångar har laget nu placerat sig på en sjätte plats i tabellen med 50 inspelade poäng.

Tingsryd föll i senaste matchen då man mötte AIK på hemmaplan i måndags där slutresultatet blev 2-5 vilket betyder att man nu står på tre raka nederlag. Även Tingsryd har spelat 28 omgångar och har placerat sig på en tionde plats i tabellen med 31 inspelade poäng.

Lagen har mötts en gång tidigare i höst och då vann Kristianstad med hela 7-1 i Kristianstads Ishall. Vi siktar på revansch ikväll och att studsa tillbaka där man vill vara - nämligen på vinnarspåret.

-Vi möter ett lag som spelar en väldigt intensiv ishockey och är jobbiga att möta. Kristianstad är skickliga och har verkligen fått ihop en helhet och de känns väldigt trygga i sitt spel, säger huvudtränare Magnus Bogren och fortsätter;

-För oss gäller det att vi är fullt medvetna om att vi gjorde en mindre bra match hemma häromdagen och att vi är för mycket upp och ner. Men på något sätt måste vi titta på det vi verkligen gör bra och pusha för detta och se möjligheter hela tiden. Självklart kommer det krävas en hög prestation idag för att vinna matchen. Vi ställs inför årets sista hemmamatch och vill inget hellre än att avsluta den på bästa sätt.

Läget i laget

Leon Lerebäck är fortfarande sjuk, däremot är Hugo Reinhardt tillbaka i spel.

Biljettläget inför kvällen

De nya restriktionerna innebär att man sitter i sällskap om åtta personer med minst en meter till nästa sällskap. Vi har nu släppt upp resterande biljetter inför kvällens derby och instruktioner för hur du bokar din plats läser du om HÄR!

Hanna Nilsson