Glädjande summering av Enkronan

9 januari 2020 12:30

I samband med hemmamatchen mot Södertälje igår var det även Enkronasmatchen. Det var en härlig stämning i Nelson Garden Arena!


Klockan har slagit tolv och vi har nu stängt slussarna till årets Enkrona-insamling. Jag vill gärna återkoppla till ett av våra ledord ”hjärta”. Man blir oerhörd varm i hjärtat av denna fantastiska uppslutning. Inte nog med att vi sålde 2.778 st biljetter till gårdagens drabbning, vi samlade också ihop en rekordsumma av 275:- per såld biljett- helt fantastiskt!!

Utöver det ekonomiska bidraget, vilket är ett mycket välkommet tillskott, så glädjes man framförallt över det engagemang som finns kring vår stolta och traditionsrika förening. Som ”nykomling” i gänget så känner jag mig överväldigad över detta stöd för vår verksamhet.

Jag vill å hela föreningens vägnar rikta ett STORT TACK till alla bidragsgivare, privatpersoner och företag, till er som ringde in bidrag och till er alla som köpte biljetter och besökte oss i arenan igår. Men även till er bidragsgivare ute i vårt avlånga land som inte hade möjlighet att närvara men som i allra högsta grad tänker på oss och stödjer vår verksamhet på distans.

Vi går nu in i slutspurten av grundseriespelet och det är ingen hemlighet att vi liksom flera klubbar i landet har vikande publiksiffror. Det kan tyckas harmlöst, men det får i slutändan ekonomiska konsekvenser som vi inte önskar. Därför vill jag ödmjukt sända en vädjan om ert fortsatta stöd – kom och gör oss sällskap på plats i Nelson Garden Arena den resterande delen av säsongen. Ert stöd är oerhört betydelsefullt, både för vår ekonomi, men även för spelarna i vår gemensamma kamp att hålla oss kvar bland de åtta bästa lagen så vi får förlänga säsongen med kvalspel till SHL:

Vi har endast åtta grundseriematcher kvar så välkomna tillbaka nu närmast mot Modo fredagen den 17 januari.

Tack än en gång – vi ses i hallen

Niclas Henriksson, VD