Förlust borta mot SSK
Publicerad: 2020-02-21
Under fredagskvällen förlorar man tyvärr bortamötet mot Södertälje i en match som slutar 4-0 till SSK.

Södertälje tog ledningen i PP i första perioden efter en sargstuds. I andra perioden är Tingsryd det bättre laget men får inte in pucken, istället är det Södertälje som utökar ledningen efter en tilltrasslad tekning. I sista perioden stänger Södertälje matchen med två mål varav det sista i tom bur.

Fredagskvällens match mot ett formstarkt Södertälje slutade i förlust med siffrorna 0-4. Tingsryd bryter ihop och kommer igen!

Målskyttar Södertälje: Nick Olesen, Christopher Bengtsson, Hugo Gustafsson, Ludwig Blomstrand