Bortaseger mot Mora
Publicerad: 2020-10-16
Under fredagskvällen besegrar man Mora IK på bortais med 1-4. Härliga poäng att ta med sig på sin fortsatta roadtrip som imorgon bär av till Södertälje.

Tingsryd inleder sin bortaturné med match mot obesegrade Mora. I den första perioden skapar Mora de flesta chanserna och Andreas Ljunggren fick arbeta hårt i kassen och gör det riktigt bra. Första perioden slutade 0-0.

I andra perioden tar Mora tidig ledning efter en snabb spelvändning. Men Rasmus Bengtsson kvitterar sedan till 1-1 precis efter ett av våra powerplay. En kort stund senare ger David Gustafsson oss ledning i powerplay efter en sargstuds. Det skulle stå 2-1 till Tingsryd efter två spelade perioder.

I sista perioden gör Tingsryd ett powerplaymål och det är Filip Cederqvist som slår in en retur. Med mindre än en minut kvar att spela så fastställer Simon Norberg slutresultatet till 1-4 efter mål i öppen bur.

Målskyttar Mora: Johan Persson

Målskyttar Tingsryd: Rasmus Bengtsson, David Gustafsson, Filip Cederqvist, Simon Norberg