Publikinformation för insläpp av 300 personer
Publicerad: 2020-11-03
Från och med i söndags den 1 november har vi nu möjligheten att släppa in 300 personer i Nelson Garden Arena. Det innebär att våra säsongskortsinnehavare har förtur till dessa platser.

Imorgon, onsdag den 4 november tar vi emot Västerås hemma i Nelson Garden Arena. Från och med i söndags den 1 november får vi släppa in 300 personer in i arenan vilket betyder att detta kommer ske med start imorgon.

Våra säsongskortsinnehavare kommer självklart att få förtur till dessa platser och om det eventuellt blir några platser lediga släpps dessa upp till försäljning. Det är en ny situation för både oss och vår biljettleverantör så vi kommer testa oss fram för att hitta ett system som gör detta så lätthanterligt som möjligt.

Du som säsongskortsinnehavare har nu fått en bokningskod via mail till onsdagens match samt mer info om hur du går vidare. Vänligen kolla om du har fått ett mail (kolla eventuell skräppost). Det är viktigt att du läser noga och följer instruktionerna i mailet.

Vet du med dig att vi inte har din mailadress alternativt om du har uppdaterat din information nyligen, vänligen kontakta oss snarast med de korrekta uppgifterna till [email protected]. Vi har tidigare gjort utskick via mail till våra säsongskortsinnehavare så har du inte mottagit något är det förmodligen något som saknas i systemet.

Kära TAIF:are - vi ser fram emot att ha er 300 personer på plats i arenan! Men det är också viktigt att vi forsätter ta ansvar under matcherna genom att sitta på anvisad plats och hålla avstånd.

Stödpaket TAIF-VIK

Vi har även släppt nya stödpaket till morgondagens match mot Västerås IK. Stödpaketen ligger som en statisk banner på hemsidans startsida. Tack för Ditt stöd!!

Hanna Nilsson