Stort TACK!
Publicerad: 2021-01-26

Vi har nu genomfört och summerat nyemissionen i bolaget och vi kan glädjas åt att det totalt tecknades 4.823 aktier vilket nu stärkt vår likviditet och balansräkning med 4.823.000:-. Ett smått fantastiskt resultat vilket vi är mycket stolta och tacksamma över.

Inte nog med att många etablerade aktieägare valde att teckna fler aktier så kan vi mycket glädjande också hälsa 152st nya aktieägare välkomna!

TAIF berör många och det här visade förtroendet och viljan att stötta oss i dessa minst sagt speciella tider är något som vi omsorgsfullt ska förvalta vidare. Vi kan nu med tillförsikt se framåt och planeringen inför kommande säsong är nu i full gång.

Vi kommer brevledes inom kort att skicka ut uppdaterade aktiebrev till alla nya aktieägare och till dem som tecknat ytterligare aktier. Internt förbereder vi också en mindre webbaserad enkät till samtliga aktieägare i syfte att få in synpunkter från våra ägare hur de ser på vår verksamhet- så håll utkik i e-postbrevlådan!

Avslutningsvis vill jag från oss alla rikta ett stort TACK för det stöd som visas oss genom tecknade aktier, köp av stödpaket och många andra sätt vilket möjliggör att vi fortsatt kan bedriva och utveckla denna stolta och snart 100-åriga verksamhet.

Varma Hockeyhälsningar

Tingsryds AIF/Tingsryds Hockey AB

Niclas Henriksson

VD

Tingsryds AIF